Uslovi korišćenja

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE USLOVE KORIŠĆENJA. KORIŠĆENJE SAJTA I USLUGA KLUBA EDUKATIVNIH IGRAČAKA KLICKERBOX(u daljem tekstu KlickerBox) ZNAČI DA (i) STE PROČITALI USLOVE KORIŠĆENJA (ii) DA STE IH RAZUMELI (iii) I PRISTALI DA NJIMA BUDETE OBAVEZANI.

Pristanak na Uslove korišćenja

Posete, pretraga i korišćenje sajta KlickerBox, označava Vaš pristanak na Uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa Uslovima korišćenja, molimo Vas da ne koristite sajt i usluge KlickerBox-a. Uslovi korišćenja predstavljaju vašeći sporazum između Člana i KlickeBox-a. KlickerBox zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja, sa tim da je u obavezi da o tome prethodno obavesti Člana. Izmene postaju važeće nakon objavljivanja na ovoj stranici i obaveštavanja svih Članova. Najnovija verzija uslova korišćenja ima prevagu nad svim prethodnim. Nastavak korišćanje sajta i usluga KlickeBox nakon izmena Uslova korišćenja znači da Član pristaje na izmene.

Privatnost podataka

KlickeBox se obavezuje da će sve podatke o Članu, prikupljene u cilju pružanja kvalitetne usluge, čuvati u najstrožoj privatnosti, u skladu sa zakonom.

Kako KlickeBox funkcioniše

KlickerBox je Klub edukativnih igračaka poznatih stranih i domaćih proizvođača, koji funkcioniše po principu članarine. Postoje različiti tipovi članarine, a članstvom u Klubu edukativnih igračaka Članu, na kućnu adresu, stiže KlickerBox kutija sa četiri edukativne igračke. Isporuka igračaka se obično vrši radnim danima u  prepodnevnim časovima, ali je moguće dogovoriti i drugo vreme. Nakon isteka vremena predviđenog vrstom članarine, igračke se vraćaju preuzimanjem sa kućne adrese.

Čistoća i bezbednost

KlickerBox vrlo ozbiljno shvata bezbednost i zdravlje svojih Članova. Dezinfekcija i sterilizacija igračaka vrši se po zdravlje neškodljivim sredstvima. Za više informacija posetite sajt KlickerBox.

Povraćaj novca/ prestanak korišćenja

Članarina se može otkazati u svakom momentu obaveštavanjem KlickerBox-a o tome pismenim putem (u elektronskoj formi). Sve igračke koje Član nije kupio od KlickerBox-a moraju biti vraćene. U suprotnom će biti naplaćene po maloprodajnoj ceni.
NE VRŠIMO POVRAĆAJ NOVCA ZA DELIMIČNO ISKORIŠĆENO VREME ČLANARINE.

Plaćanje

Plaćanje se vrši po prijemu igračaka, pouzećem, u gotovom novcu.

Kupovina

KlickerBox prodaje određene igračke po ceni nižoj od maloprodajne. Sve ostale igračke mogu se pronaći kod Prijatelja KlickerBox-a.

 Oštećene igračke  

Oštećenom igračkom smatraće se igračka čiji kvar utiče na njeno pravilno funkcionisanje, a koju nije moguće popraviti. Iscrtane igračke (flomasterima, hemijskom olovkom i ostalim bojicama) se takođe smatraju oštećenim, ukoliko crtež nije moguće skinuti. Oštećene igračke KlickerBox prepušta Članu po ceni nižoj od maloprodajne.

Izgubljeni delovi

U slučaju da Član izgubi deo/delove igračke, KlickerBox ostavlja Članu 30 dana da izgubljene delove pronađe. Ukoliko Član u ostavljenom roku ne pronađe izgubljene delove, kod igračaka domaćih proizvođača biće naplaćena samo zamena izgubljenih delova, dok će se igračke stranih proizvođača, čiji delovi su izgubljeni, smatrati oštećenim, te će se na njih primeniti pravila o oštećenim igračkama.

Neispravne igračke

Ukoliko Igračka na Vašu adresu stigne oštećena, kontaktirajte KlickerBox u roku od 72 sata, po prijemu i biće zamenjena bez dodatnih troškova. Ukoliko Član ne kontaktira KlickerBox u roku od 72 sata, smatraće se da je oštećenje nastalo od Člana i Član će snositi troškove popravke ili zamene oštećene igračke po ceni nižoj od maloprodajne.