Šta je KlickerBox?

Šta je KlickerBox?

KlickerBox Rent a Toy je prvi sevis za iznajmljivanje edukativnih igračaka, namenjenih deci uzrasta od 9 meseci do 4 godine.

Naš cilj je da iz meseca u mesec odgovarajućim igračkama pratimo i podstičemo razvoj Vašeg deteta, u periodu kada je razvoj najintenzivniji, da pomognemo Vašem detetu da dostigne svoj pun potencijal, a Vaš život učinimo lakšim.

Jednostavnom pretplatom, svakog meseca na Vašu kućnu adresu stiže kutija sa četiri visoko-kvalitetne edukativne igračke poznatih stranih i domaćih proizvođača, stručno odabrane tako da na najbolji način zadovolje konkretne razvojne potrebe Vašeg deteta. Taman kada se dete zasiti igračaka stižu nove, a prethodne se vraćaju.

Vaše dete će uživati u obilju igračaka, a Vi u čistom prostoru, ušteđenom novcu i vremenu.


Kako funkcioniše?

U četiri jednostavna koraka. Popunite kontakt formu ili poručite kutiju igračaka mailom na office@klickerbox.com. Ubrzo po porudžbini stiže vam mail sa predlogom sadržaja vaše KlickerBox kutije i obaveštenje o danu i vremenu isporuke na potvrdu li izmenu. Igračke stižu na vašu kućnu adresu, spremne za igru i učenje. Po isteku pretplate igračke preuzimamo sa kućne adrese i zamenjujemo kutijom novih igračaka. Isporuka igračaka na i sa kućne adrese je besplatna.


Šta se nalazi u KlickerBox kutiji?

Sadržaj KlickerBox kutije čine:

  • 4 edukativne igračke stručno odabrane spram uzrasta i razvojnih potreba deteta
  • Detaljno objašnjenje za svaku igračku koje uključuje – opis igračke i materijala od kojih je sačinjena, eventualne mere predostrožnosti/upozorenja, razvojne prednosti za svaku igračku, ideje za igru
  • Vreće za čuvanje igračaka


Kako biramo igračke

raketaPronaći odgovarajuću igračku za svaki stepen detetovog razvoja nije lako. A tu je i dodatni izazov u pronalaženju načina da zainteresujemo Vaše dete za igračku toliko da iskoristi sve njene koristi. Dobra vest je da smo u tome uspeli.

Ovo su kriterijumi kojima se KlickerBox vodi pri odabiru igračaka

Edukativna vrednost
Interesuju nas igračke koje dete uče korisnim veštinama, podstiču na aktivno učešće u igri i inspirišu na kreativno razmišljanje. Uz igračke dolaze i raznovrsne IDEJE ZA IGRU, pažljivo osmišljene za svaku igračku, čime je svaka od naših igračaka postala još stimulativnija za Vaše dete, a neretko i zabava za celu porodicu.
Kvalitet
Biramo one brendove koji uživaju reputaciju proizvođača visoko-kvalitetnih igračaka, nagrađivanih zbog edukativne vrednosti, kvaliteta i inovativnosti.
$_1Sigurnost
Sve KlickerBox igračke su testirane od strane proizvođača i nezavisnih laboratorija. Izrađene su od kvalitetnih materijala, postojanih boja i bez oštrih ivica.
Raznovrsnost
Sadržaj kutija formira se tako da se u svakoj kutiji nađu igračke različitih podsticajnih vrednosti, polazeći najpre od uzrasta i konkretnih razvojnih potreba deteta.
Dizajn
Igračka je, između ostalog, i sredstvo za vaspitavanje estetskog ukusa. Zbog toga uvek biramo one vedrih boja, skladnih oblika, čiji dizajn inspiriše i poziva na igru i učenje.