Najčešće postavljana pitanja

Šta je KlickerBox?

KlickerBox je klub edukativnih igračaka namenjen deci uzrasta od 9 meseci do 4 godine. Članarinom u KlickerBox klubu, svakog meseca na Vašu kućnu adresu stiže kutija sa četiri visoko-kvalitetne edukativne igračke poznatih svetskih i domaćih proizvođača, stručno odabrane tako da na najbolji način zadovolje konkretne razvojne potrebe deteta. Taman kada se dete zasiti igračaka stižu nove, a prethodne se vraćaju.
Nema više nereda i gomilanja igračaka.


Šta se nalazi u KlickerBox kutiji?

Sadržaj KlickerBox kutije čine:

  • 4 edukativne igračke stručno odabrane spram uzrasta i razvojnih potreba deteta
  • Detaljno objašnjenje za svaku igračku koje uključuje – opis igračke i materijala od kojih je sačinjena, eventualne mere predostrožnosti/upozorenja, razvojne prednosti za svaku igračku, ideje za igru
  • Vreće za čuvanje igračaka

Zbog čega samo 4 igračke?

Veliki broj igračaka na policama nudi bezbroj mogućnosti, zbog čega se deca teško usredsređuju i retko iskoriste sve razvojne prednosti igračaka, a javlja se i određena vrsta nemara prema igračkama. Sa druge strane, deca koja imaju manje igračaka, mnogo brže razvijaju svoju kreativnost i maštu, upornija su, imaju više strpljenja i odlučnija su u otkrivanju novih stvari.


Da li su igračke čiste i bezbedne za igru?

DA! Čistoća i sigurnost igračaka jeste naš GLAVNI prioritet.
Svaka igračka koja uđe na naša vrata se najpre pregleda, očisti, dezinfikuje i steriliše kako bismo bili potpuno sigurni da Vam je šaljemo čistu i bezbednu za upotrebu. Konsultovali smo predškolske ustanove, dečije bolnice i proizvođače igračaka i zahvaljujući njihovim savetima razvili proces čišćenja igračaka u 5 koraka koji podrazumeva čišćenje površine, sterilizaciju, dezinfekciju, ponovnu proveru i vakum pakovanje. U procesu čišćenja koristimo isključivo ona sredstva koja su bezbedna za zdravlje deteta.Informišite se detaljnije o procesu čišćenja igračaka.


Koliko košta mesečna članarina?

Proučite različite vrste KlickerBox članarine.


Da li se isporuka igračaka posebno plaća?

Ne, isporuka igračaka u oba pravca je uključena u cenu članarine.


Zbog čega je KlickerBox idealan za razvoj i napredak mog deteta?

Centralno mesto naše filozofije zauzima dete. U saradnji sa stručnjacima, razvrstali smo skupove veština kojima su deca na različitom uzrastu (9 meseci do 4 godine) sposobna da ovladaju i preveli ih na igračke, što nam omogućava da sadržaj svake KlickerBox kutije skrojimo prema detetovim godinama, razvojnim potrebama i saznajnim sposobnostima. Sadržaj svake nove kutije predstavlja nadgradnju nad veštinama podsticanim prethodnom kutijom. Što više povratnih informacija dobijemo od Vas, to ćemo preciznije moći da personalizujemo sadržaj kutije za Vaše dete.
Deljenje igračaka, temelj KlickerBox filozofije, je samo po sebi deo razvoja deteta. Budući da se igračke po isteku meseca vraćaju, deca uče koliko je važno deliti, a verujemo da KlickerBox ujedno može biti sredstvo pomoću kojeg će dete naučiti da na najbolji način iskoristi vreme sa igračkama, razvijajući pritom koncentraciju i maštu.


Kakve su KlickerBox igračke?

Biramo isključivo visoko-kvalitetne edukativne igračke. Veliki broj igračaka iz naše ponude je nagrađivan zbog svoje edukativne vrednosti i kvaliteta. Uz to, naš Stručni tim je za svaku igračku posebno osmislio IDEJE ZA IGRU kako bi sve razvojne prednosti igračke bile iskorišćene.


Mogu li da izmenim sadržaj svoje kutije?

Naravno.
Iako za svako dete posebno biramo one igračke za koje verujemo da na najbolji način odgovaraju njegovim razvojnim potrebama, a na osnovu informacija kojima raspolažemo, Vi uvek možete izmeniti sadržaj Vaše KlickerBox kutije. Sadržaj kutije možete jednostavno izmeniti u odgovoru na e-mail koji Vam šaljemo pre nego što KlickerBox kutija krene na Vašu adresu, a u kome Vas, između ostalog, obaveštavamo i o sadržaju Vaše kutije.


Šta ukoliko se dete veže za igračku?

Nema problema. Možete je kupiti po ceni sniženoj u odnosu na maloprodajnu.


Šta se dešava ukoliko izgubimo/oštetimo igračku?

Iznenađujuće, ali prema iskustvu predškolskih ustanova ovo se vrlo retko dešava. Obično se izgubljeni delovi igračaka vrlo brzo pronađu. Ukoliko ni posle 30 dana od isteka pretplate ne uspete da pronađete izgubljene delove, kod igračaka domaćih proizvođača biće naplaćena samo zamena tih delova, dok će se igračke stranih proizvođača, čiji delovi su izgubljeni, smatrati oštećenim, te će se na njih primeniti pravila o oštećenim igračkama.
Informišite se detaljnije o Uslovima korišćenja.


Šta se dešava ukoliko igračka stigne oštećena?

Retko, ali dešava se da se igračke oštete prilikom transporta. Ukoliko se to dogodi kontaktirajte nas u roku od 3 dana od prijema kutije i zamenićemo oštećenu igračku.