Stiže nam Nova godina ..

ngpopust2017

..a Deda Mraz  je već posetio KlickerBox Rent a Toy i rešio da Vama, naši dragi prijatelji, pokloni punu vreću sjajnih popusta!
Sve KlickerBox kutije poručene do 13.01.2017. stižu do vas, naravno kroz odžak, po čak 25% nižoj ceni pretplate, odnosno po ceni od 1500,00 dinara za pretplatu na 4 nedelje (4 edukativne igračke na period od 4 nedelje) ili 2250,00 dinara za pretplatu na 8 nedelja (4 igračke na period od 8 nedelja).
Dobro je poznato da se u svakoj magičnoj KlickerBox kutiji nalaze četiri edukativne, kvalitetne igračke odabrane spram uzrasta, razvojnih potreba i interesovanja vašeg deteta. A da to uvek bude pravi izbor, baš za vaše dete, brine se naš prijatelj Psihološko savetovalište “Kućni prijatelj”.

ng2017
I to nije sve.. ukoliko već sada znate da ćemo se igrati i ovog i narednog meseca iskoristite u porudžbini šifru #KBNG i dve pretplate na 4 nedelje stižu do vas, jedna za drugom, po čak 30% nižoj ceni, odnosno po pojedinačnoj ceni od 1400,00 dinara (dakle po ceni od 2800,00 dinara za 8 super-zabavnih igračaka na period od 4+4 nedelje)!

  • Sadržaj KlickerBox kutija dat je kao primer. Odabir igračaka u svakoj KlickerBox kutiji odgovara razvojnim potrebama i interesovanjima deteta kome je kutija namenjena.

Poručite vašu magičnu kutiju po super ceni i

uživajte u prazničnoj igri!