Na igranjcu kod Tamare Zidar

tamarazidar

Čari roditeljstva ima mnogo, ali jedna od dražih je mogućnost ponovnog igranja. Podsećanje na igru, koliko je važna, koliko je bitna i na kraju, koliko je zabavna.
Volim što kroz roditeljstvo upoznajem jako kul žene od kojih je veliki broj njih svoju karijeru okrenuo naopačke dolaskom dece u njihov život. Tako smo upoznali i Zoranu.
Zorana je pokrenula super interesantnu uslugu iznajmljivanja igračaka na mesečnom ili dvomesečnom nivou sa mogućnošću pretplate na mesec, ali i godinu dana. I tu uslugu je nazvala KlickerBox / Rent a Toy.
Najjednostavnije rečeno, ako ste tek dobili dete, ako imate malo mesta u stanu, ako ne želite da potrošite brdo para na kvalitetne i skupe igračke koje nećete dugo koristiti, ako se često selite, ako ste samo privremeno u Srbiji ili ako samo obožavate iznenađenja i raznovrsnost, pozovete KlickerBox / Rent a Toy, rezervišete igračke i one stignu na vašu adresu, lepo upakovane i sa ljubavlju čuvane. Vi se igrate tim igračkama i nakon mesec dana, kada se njima izigrate, Klickerbox vam donese novi paket.
Ovo je ujedno i odličan poklon budućim roditeljima. Umesto da ih zasipate igračkama koje će završiti ili u špajzu ili kod nekog drugog, uplatite vaučer i oni sami biraju i dogovaraju sa kojim će se igračkama igrati.
Mi smo mesec dana muzicirali, kuglali se, bacali obručeve i pokušavali da odgonetnemo magiju Oblo kugle. I sad se nosimo mišlju da sve igračke izbacimo iz kuće. Baš ti hvala, Zorana! 😀

– Tamara Zidar

Kompjuteraš po struci, fotograf i keva po opredeljenju. Organizuje Putospektivu, prodaje na Gruvljaku, uređuje Kevu, piše na Geravodeli, fotografiše na TamaraZidar.com. Voli šareno, štrafte, da putuje, svoju decu, muža, prijatelje, avokado, kokos, mirišljavu kosu, rolere, Šri Lanku, knjige i sve što vole mladi.