KlickerBox junski popust od 30%

junskipopust

Stigao je jun, a sa njim i naš čuveni VeLiKi junski POPUST od čak 30%!

Sve kutije igračaka poručene tokom meseca juna stižu do vašeg kućnog praga po čak 30% nižoj ceni pretplate.

Sa popustom KlickerBox pretplata na 4 nedelje iznosi 1400,00 dinara, dok pretplata na 8 nedelja iznosi 2100,00 dinara, a isporuka u oba pravca je, kao i uvek, BESPLATNA.

Požurite i poručite vaš BOX za klikere po super ceni. Porudžbine primamo mailom na adresu office@klickerbox.com  ili kroz kontakt formu.. i ne brinite, količine nisu ograničene :) • mama Ivana, Beograd

  Igračka je divna! Igramo se, okrećemo, slažemo - PUN POGODAK! Vaša kutija nas svaki put obraduje :)

 • mama Višnja, Beograd

  Vrlo edukativne igračke, uz to i lepog dizajna. Svaki korak KlickerBox priče je divno osmišljen, od ponude i izbora igračaka do uputstava i saveta za igru. Od tročlane posade Aranđelović 10+!

 • mama Jasmina, Beograd

  Nama je drago što preko vas imamo opciju da zajedno otkrivamo (i uglavnom se iznenadjujemo :) šta nam se to svidja i kako sve može da se koristi. Stvarno je praktično i isplativo da na ovaj način eksperimentišemo sa igračkama i igranjem.
 • mama Marija, Beograd

  Vaše igračke su nam veoma drage, a Nadja ih koristi gotovo svakodnevno!

 • mama Tamara, Beograd

  KlickerBox igračke iznajmljujemo već više godinu dana i prezadovoljni smo što na ovaj način možemo detetu da ponudimo stalno nove i kvalitetne igračke, bez gomilanja i  prenatrpavanja kupovinom istih. Svaka kutija je uvek dobro osmišljena i nudi  izbor igračaka na osnovu uzrasta i interesovanja deteta.  I sve su vrlo zabavne! Nekad nismo sigurno ko im se više obraduje, da li mi, roditelji, ili deca. :)